Over ons

Ondernemen is mooi, maar niet altijd eenvoudig. Zeker financieel-administratief en fiscaal-juridisch is de complexiteit de laatste jaren flink toegenomen. Raadhuys staat u op elk van deze gebieden graag terzijde.

Het pro-actieve kantoor voor al uw financiële vraagstukken.

Wij bieden u het beste van twee werelden: de deskundigheid en veelzijdigheid van het grote kantoor en de flexibiliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid van een kleine dienstverlener. Door onze fiscaal juridische achtergrond kijken wij verder dan de cijfers alleen. Ook beoordelen wij de juiste toepassing van fiscale wet- en regelgeving en het optimaal benutten van de fiscale mogelijkheden. Daarnaast adviseren wij u graag over de voor u meest optimale bedrijfsstructuur. Dit alles tegen zeer concurrerende tarieven.

Wij zijn gespecialiseerd in het vaststellen van inkomens voor zelfstandig ondernemers. Dit doen wij voor diverse geldverstrekkers en ook voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende kennismaking om na te gaan wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Ondernemers

Wij zijn gespecialiseerd in fiscale advisering voor zowel particulieren als ondernemers. Daarnaast stellen wij inkomensanalyses ten behoeve van de financiering voor de eigen woning op. Wij maken een professionele analyse van de jaarrekeningen van de onderneming(en). De analyse heeft als doel de haalbaarheid van de verkrijging van een financiering voor de eigen woning nauwkeurig in te schatten. Deze analyse bevat altijd een eindconclusie. 

In deze eindconclusie wordt een bestendig inkomen vermeld als de ondernemingen(en) naar ons oordeel voldoende solvabel en liquide zijn of dit op korte termijn kunnen worden.

Ondernemers raadhuys